Internetaanbieders vergelijken

Kies uw gewenste internetaanbieder en vind het goedkoopste internetpakket

Internetaanbieders vergelijken? Met de onderstaande internetvergelijker kunt u alle internet-, bellen-, tv-, en alles-in-één-pakketten vergelijken op prijs en snelheid. U kunt het ideale internetpakket zelf samenstellen en direct online afsluiten. Vermeld uw adresgegevens en bekijk op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren welke internetaanbieders er allemaal zijn, en welke daarvan voor u de meest voordelige keuze is.


Vergelijk alle internetaanbieders in uw regio

Voordat u kunt beginnen met het vergelijken van alle internetaanbieders hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Deze gegevens zijn uw postcode en huisnummer. Op basis daarvan kunnen wij alle beschikbare internetaanbieders tonen, aangezien sommige aanbieders plaatsgebonden diensten leveren.

Internet aansluiting: kabel of glasvezel?

Beschikt u woning over een kabel- of glasvezelaansluiting? Dit is namelijk belangrijk om te weten voordat u een internetaanbieder kiest. Wanneer uw woning over beide aansluitingen beschikt, dan kunt u kiezen tussen kabel- en glasvezelinternet. Als u woning alleen over een kabelaansluiting beschikt, dan kunt u alleen gebruik maken van kabelinternet.

Internetsnelheid kabel- en glasvezelinternet

Voordat u een internetpakket afsluit moet u wel rekening houden met de internetsnelheid. Indien u thuis veel apparaten heeft die gebruik maken van het internet, dan wilt u natuurlijk niet dat uw internetverbinding traag wordt. Kies daarom altijd voor een internetpakket met de juiste internetsnelheid.

Download- en uploadsnelheden variëren enorm. Met glasvezelinternet kunt u het snelst down- en uploaden.

  • Kabelinternet: 20 tot 100mBit/s (down) en 2 tot 10mbit/s (up)
  • Glasvezelinternet: 30 tot 1000mBit/s (down) en 4 tot 1000mBit/s (up)

Internet

Is een internetverbinding het belangrijkste voor u? Dan hoeft u niet te kiezen voor alle overige diensten en kunt u hierop fors besparen! Kies voor alleen internet indien u geen gebruik wilt maken van bellen en tv.

Internet + bellen

Wilt u thuis bereikbaar zijn op een vaste telefoonnummer? Dan kunt u kiezen voor internet + bellen- en alles-in-één-pakketten. Bij het kiezen van een vaste telefoonaansluiting is het goed om te weten hoeveel u maandelijks belt. Zijn dit 45 minuten of belt u makkelijk een paar uur met uw beste vriend of vriendin? Indien u weinig bent, dan is het verstandig om te kiezen voor een laag starttarief en lage gesprekskosten. Belt u veel dan kunt u kiezen voor onbeperkt bellen naar vaste en/of mobiele telefoonnummers in Nederland.

Voordelig naar het buitenland bellen? Bekijk dan alle Europese bundels bij de desbetreffende aanbieder.

Internet + tv

Naast het internet wordt de televisie nog steeds veel gebruikt als medium. Voordat u een internet + tv-pakket afsluit is het belangrijk om te weten of u televisie wilt kijken in meerdere kamers en/of u gebruik wilt maken van aanvullende diensten zoals: opnemen en uitzending gemist. Ook als u bijvoorbeeld televisie wilt kijken op de slaapkamer, dan is het goed om te weten of er een internetaansluiting aanwezig is voor digitale televisie. Zo niet, dan kunt u kiezen voor Digitenne waarmee u overal televisie kunt kijken zonder internetaansluiting. Vergelijk op basis van uw eigen wensen en voorkeuren en vind heel eenvoudig de goedkoopste tv-aanbieders die voldoen aan uw wensen.

Alles-in-één

Een alles-in-één-pakket is ideaal als u thuis gebruik wilt maken van internet, bellen en tv. Het gemak hiervan is dat alles onder één provider is ondergebracht en dat biedt weer enkele voordelen met zich mee zoals: één overzichtelijke rekening, één aanspreekpunt en extra korting op uw abonnement. Bij de grootste providers zijn er zelfs speciale aanbiedingen waarmee u alles-in-één voor thuis met mobiel kan combineren voor nog meer korting en extra voordeel. Een voorbeeld hiervan is KPN. Zij geven namelijk elke maand €5,- korting op mobiel + een gratis zenderpakket voor thuis waaronder het HBO pakket t.w.v. €15.50 p.m.

Internetaanbieders vergelijken
4 gebaseerd op 6 klantbeoordelingen