Telefoonabonnement verlengen

Telefoonabonnement verlengen? Verleng uw huidige abonnement snel en gemakkelijk op Aanbieders.com. Selecteer uw huidige provider en bekijk direct welke webwinkel voor u de beste aanbieding heeft. 

Abonnement verlengen met toestel

Wanneer uw huidige abonnement afloopt en u bent toe aan een nieuwe smartphone dan kunt u kiezen voor abonnement verlengen. Indien u uw huidige abonnement verlengt dan hoeft u geen aansluitkosten meer te betalen en mag u een nieuwe smartphone uitzoeken die u in één keer aflost of maandelijks terugbetaald in 12 of 24 maanden. Lost u het toestel in één keer af dan hoeft u geen telefoonkrediet af te sluiten en is het toestel gelijk van u. Betaald u het toestel in gedeeltes terug dan zal u daar een lening (telefoonkrediet) voor moeten afsluiten en is het toestel na de contractperiode pas eigendom van u.

Wanneer kan in verlengen

Standaard houdt uw huidige provider u op de hoogte wanneer u in aanmerking komt voor een abonnementsverlenging. Vaak mag u 3 maanden voordat uw contract afloopt uw huidige abonnement verlengen tegen de dan gelden tarieven en voorwaarden.

Telefoonabonnement verlengen
10 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen