Over ons

Over Aanbieders.com

Aanbieders.com is een gebruiksvriendelijke vergelijkingssite waar u alle aanbieders van energie, internet, mobiele telefonie, vakanties en verzekeringen kunt vergelijken op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Door gebruik te maken van onze handige vergelijkingstools kunt u op basis van uw eigen wensen en voorkeuren de beste en goedkoopste aanbieders vinden. Ook kunt u alle informatie bekijken van de verschillende aanbieders en ervaringen lezen van andere gebruikers voor het maken van een weloverwogen keuze.

Wie zijn wij

Aanbieders.com is onderdeel van Vergelijkingssite B.V.. Ons doel is consumenten helpen met het vinden van de beste contracten en goedkoopste aanbiedingen door alle aanbieders onafhankelijk en objectief met elkaar te vergelijken. Dit doen wij door onze websites dagelijks te onderhouden en te voorzien van alle belangrijke informatie.

Wat doen wij

Aanbieders.com helpt u graag verder met het vinden van de beste deals en aanbiedingen. Weet u al welke provider het beste bij u past dan kunt u gelijk een aanvraag indienen bij de gewenste aanbieder. Weet u nog niet zeker waar u het beste een contract kunt afsluiten dan kunt u gebruik maken van onze vergelijkers en zien welke aanbieder het beste bij u past.

Hoe verdienen wij

Door een contract af te sluiten of een aanvraag in te dienen via onze vergelijkers dan zullen wij daar een vergoeding voor ontvangen. Deze vergoeding ontvangen we alleen na de wettelijke bedenktijd en wanneer u daadwerkelijk akkoord met de voorwaarden. Deze vergoedingen gebruiken wij om onze websites te onderhouden van alle belangrijke informatie en updates. Zodoende kunt u steeds beter geholpen worden met het vinden van de beste deals.

Over ons
10 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen