Sim only aanbieders vergelijken

Sim only aanbieders vergelijken? Op Aanbieders.com zetten we voor u alle sim only providers op één rij zodat u direct kunt zien bij welke aanbieder u de voordeligste sim only aanbieding krijgt. Met een sim only abonnement kunt u fors besparen omdat u niet betaald voor een toestel. Bespaar honderden euro’s per jaar door te kiezen voor een voordelig sim only abonnement! Vergelijk hieronder alle sim only aanbiedingen.


 

Vergelijk alle Sim only aanbieders en aanbiedingen

Op Aanbieders.com vindt u een totaaloverzicht van alle Sim only aanbieders. Vergelijk Sim only abonnementen van alle providers en netwerken op basis van uw persoonlijk verbruik en voorkeuren. Met behulp van onze Sim only vergelijker kunt u alle Sim only abonnementen filteren op: prijs, belminuten, SMS, data en contractduur. Zo vindt u heel gemakkelijk de beste Sim only aanbieding. Onze Sim only vergelijker is betrouwbaar en 100% onafhankelijk.

Sim only vergelijken op basis van uw eigen verbruik

Bellen

Bij het afsluiten van een Sim only abonnement is het belangrijk om te weten hoeveel uw maandelijkse belt. Belt u veel of belt u zo af en toe? De Belbundels lopen namelijk enorm uiteen evenals de abonnementsprijzen en buitenbundeltarieven. Zo zijn er onbeperkte Belbundels verkrijgbaar waarbij geen buitenbundelkosten in rekening worden gebracht. Weet u toevallig al hoeveel u maandelijks belt? dan kunt u het gewenste aantal belminuten eenvoudig selecteren.

Tip: kies altijd voor een iets grotere Belbundel i.v.m. de hoge buitenbundelkosten. Ook zijn er Sim only abonnementen verkrijgbaar zonder Belbundel waarmee u wel kunt bellen alleen dan tegen een vast tarief per minuut.

SMS

Het SMS-verkeer is de afgelopen jaren razendsnel gedaald vanwege de populaire bel- en chatdiensten zoals: WhatsApp, Skype en Google Hangouts. Stuurt u nog wel eens een SMS-bericht of maakt u helemaal geen gebruik meer van SMS? U kunt namelijk geld besparen op een Sim only abonnement door te kiezen voor géén SMS-bundel. Voor diegene die nog wel veel gebruik maakt van SMS kan het beste kiezen voor een onbeperkte SMS-bundel. Stuurt u zo af en toe een SMS-bericht dan kunt u het beste kiezen voor een Bel-SMS-bundel waarbij één SMS gelijk staat als één belminuut. Ook kunt u een aparte SMS-bundel afsluiten met het juiste aantal SMS-berichten als u precies weet hoeveel berichten u maandelijks verstuurd.

Internet

Maakt u al gebruik van mobiel internet op uw smartphone of helemaal niet? Dit is belangrijk om te weten voor het bepalen van de juiste Sim only abonnement. Wat ook belangrijk is om te weten zijn de buitenbundelkosten voor mobiel internet. Sommige providers bieden namelijk onbeperkt internet aan met een verlaagde internetsnelheid van 64Kbps wanneer het limiet bereikt is. Robin Mobile en T-Mobile hebben als enigste in Nederland abonnementen beschikbaar met onbeperkt internet zonder dat de snelheid wordt verlaagd. Het is ook mogelijk om te besparen op uw Sim only abonnement door te kiezen voor géén internetbundel.

Sim only aanbieders vergelijken
4.8 gebaseerd op 8 klantbeoordelingen