Over ons

Over ons

Aanbieders.com is een overzichtelijke website waar u alle aanbieders kunt vergelijken op prijs, kwaliteit en voorwaarden. Lees ervaringen en reviews van onze klanten én vind vervolgens de beste en de meest voordeligste aanbieders in uw regio.

Bent u zzp’er of heeft u een eigen bedrijf of onderneming? Claim dan nu uw plek op Aanbieders.com en wordt beter vindbaar online. Maak vrijblijvend een account aan op onze website én profiteer van de vele voordelen die u heeft als zzp’er en eigen ondernemer.

Wie zijn wij?

Aanbieders.com is een onderdeel van Vergelijkingssite B.V.

Wat doen wij voor u?

Wij helpen consumenten al ruim 10 jaar met het vinden van de beste deals online. Door vrijblijvend gebruik te maken van onze geavanceerde vergelijkingstools weet u precies welke aanbieders het beste aanbod heeft voor u.

Wat is ons verdienmodel?

Wij willen u zo goed mogelijk helpen met het vinden van de beste aanbiedingen en aanbieders. Als u via onze website een product besteld óf aanvraag indient bij een willekeurige aanbieder, dan ontvangen wij hier een vergoeding voor. Deze vergoeding hebben wij nodig om onze website te voorzien van belangrijke wijzigingen en updates.

Bedrijfsgegevens Aanbieders.com

Website: www.vergelijkingssite.com
KvK-nummer: 63002744
BTW-nummerr: 8550.492.48.B01