Sim only

Sim only aanbieders vergelijken? Op Aanbieders.com vindt u de goedkoopste sim only abonnementen van alle aanbieders. Stel in een paar simpele klikken uw ideale sim only abonnement samen en bekijk direct welke aanbieder het beste bij u past en de meest voordelige keuze voor u is.

Waarom sim only?

Met een spotgoedkoop sim only abonnement betaalt u de laagste tarieven voor bellen, sms’en en mobiel internet omdat u geen dure toestelkosten hoeft te betalen. Zodoende bent u met een sim only abonnement veel goedkoper uit en bespaart u fors op uw mobiele telefoonrekening. Voordeel kan hoog oplopen tot wel 100en euro’s korting per jaar. En daarnaast wordt er bij het afsluiten van een sim only abonnement géén BKR-registratie gemaakt!

Sim only met en zonder vast contract

Het voordeel van een sim only abonnement is dat u kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract zonder vaste looptijd. Ideaal als u nergens aan vast wil zitten. Wilt u besparen op uw mobiele kosten? Dan is een langdurige contract voordeliger omdat de abonnementsprijs goedkoper is.

Sim only met onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internet

Met een voordelig sim only abonnement heeft u alle mogelijkheden. Voor een vast laag bedrag kunt onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten. Al vanaf € 14,95 per maand kunt u onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten, wat tevens ook maandelijks opzegbaar is.

Snel internetten met 4G sim only

Met een sim only abonnement kunt u ook genieten van razendsnel 4G internet. Downloadsnelheden lopen op tot wel 225 mb/s. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een smartphone die 4G ondersteund, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Goedkoopste sim only abonnement vanaf € 2,50

Een sim only abonnement is het allergoedkoopste abonnement dat beschikbaar is voor een mobiele telefoon. Al vanaf € 2,50 per maand kunt u bereikbaar zijn met een sim only abonnement.

Combineer sim only met thuis voor extra voordeel

Bij de grootste providers die ook internetdiensten voor thuis leveren, kunt u extra voordeel krijgen als u een sim only abonnement combineert met thuis internet of alles-in-één. Een goed voorbeeld hiervan is KPN. U krijgt bij hun 5 euro korting op mobiel, bundelverdubbeling en een gratis TV-pakket voor thuis.

Sim only vergelijken op basis van uw eigen verbruik

Bellen
Bij het afsluiten van een Sim only abonnement is het belangrijk om te weten hoeveel uw maandelijkse belt. Belt u veel of belt u zo af en toe? De Belbundels lopen namelijk enorm uiteen evenals de abonnementsprijzen en buitenbundeltarieven. Zo zijn er onbeperkte Belbundels verkrijgbaar waarbij geen buitenbundelkosten in rekening worden gebracht. Weet u toevallig al hoeveel u maandelijks belt? dan kunt u het gewenste aantal belminuten eenvoudig selecteren.

Tip: kies altijd voor een iets grotere Belbundel i.v.m. de hoge buitenbundelkosten. Ook zijn er Sim only abonnementen verkrijgbaar zonder Belbundel waarmee u wel kunt bellen alleen dan tegen een vast tarief per minuut.

SMS
Het SMS-verkeer is de afgelopen jaren razendsnel gedaald vanwege de populaire bel- en chatdiensten zoals: WhatsApp, Skype en Google Hangouts. Stuurt u nog wel eens een SMS-bericht of maakt u helemaal geen gebruik meer van SMS? U kunt namelijk geld besparen op een Sim only abonnement door te kiezen voor géén SMS-bundel. Voor diegene die nog wel veel gebruik maakt van SMS kan het beste kiezen voor een onbeperkte SMS-bundel. Stuurt u zo af en toe een SMS-bericht dan kunt u het beste kiezen voor een Bel-SMS-bundel waarbij één SMS gelijk staat als één belminuut. Ook kunt u een aparte SMS-bundel afsluiten met het juiste aantal SMS-berichten als u precies weet hoeveel berichten u maandelijks verstuurd.

Mobiel internet
Maakt u al gebruik van mobiel internet op uw smartphone of helemaal niet? Dit is belangrijk om te weten voor het bepalen van de juiste Sim only abonnement. Wat ook belangrijk is om te weten zijn de buitenbundelkosten voor mobiel internet. Sommige providers bieden namelijk onbeperkt internet aan met een verlaagde internetsnelheid van 64Kbps wanneer het limiet bereikt is. Robin Mobile en T-Mobile hebben als enigste in Nederland abonnementen beschikbaar met onbeperkt internet zonder dat de snelheid wordt verlaagd. Het is ook mogelijk om te besparen op uw Sim only abonnement door te kiezen voor géén internetbundel.