Sim only aanbieders vergelijken? Op Aanbieders.com vindt u de goedkoopste sim only abonnementen van alle aanbieders. Stel in een paar simpele klikken uw ideale sim only abonnement samen en bekijk direct welke aanbieder het beste bij u past en de meest voordelige keuze voor u is.

Waarom sim only?

Met een spotgoedkoop sim only abonnement betaalt u de laagste tarieven voor bellen, sms’en en mobiel internet omdat u geen dure toestelkosten hoeft te betalen. Zodoende bent u met een sim only abonnement veel goedkoper uit en bespaart u fors op uw mobiele telefoonrekening. Voordeel kan hoog oplopen tot wel 100en euro’s korting per jaar. En daarnaast wordt er bij het afsluiten van een sim only abonnement géén BKR-registratie gemaakt!

Sim only met en zonder vast contract

Het voordeel van een sim only abonnement is dat u kunt kiezen voor een maandelijks opzegbaar contract zonder vaste looptijd. Ideaal als u nergens aan vast wil zitten. Wilt u besparen op uw mobiele kosten? Dan is een langdurige contract voordeliger omdat de abonnementsprijs goedkoper is.

Sim only met onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internet

Met een voordelig sim only abonnement heeft u alle mogelijkheden. Voor een vast laag bedrag kunt onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten. Al vanaf € 14,95 per maand kunt u onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten, wat tevens ook maandelijks opzegbaar is.

Snel internetten met 4G sim only

Met een sim only abonnement kunt u ook genieten van razendsnel 4G internet. Downloadsnelheden lopen op tot wel 225 mb/s. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een smartphone die 4G ondersteund, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Goedkoopste sim only abonnement vanaf € 2,50

Een sim only abonnement is het allergoedkoopste abonnement dat beschikbaar is voor een mobiele telefoon. Al vanaf € 2,50 per maand kunt u bereikbaar zijn met een sim only abonnement.

Combineer sim only met thuis voor extra voordeel

Bij de grootste providers die ook internetdiensten voor thuis leveren, kunt u extra voordeel krijgen als u een sim only abonnement combineert met thuis internet of alles-in-één. Een goed voorbeeld hiervan is KPN. U krijgt bij hun 5 euro korting op mobiel, bundelverdubbeling en een gratis TV-pakket voor thuis.