Telefoon

Mobiel vergelijken? Bekijk de nieuwste mobiele telefoons van de beste merken en vind het goedkoopste telefoonabonnement dat bij u past! Bekijk aanbiedingen van alle providers en aanbieders! Met onze telecomvergelijker kunt u alle mobiele telefoons en telefoonabonnementen eenvoudig met elkaar vergelijken. Het werkt heel simpel! Selecteer uw gewenste toestel en stel uw ideale abonnement samen. Daarna ziet u gelijk welke aanbieder het goedkoopste abonnement heeft die u direct kunt afsluiten.

Mobiele telefoons en abonnementen vergelijken

Bent u toe aan een nieuwe smartphone of abonnement en wilt u weten welke aanbieder de beste deal heeft? Maak dan gebruik van onze handige telecomvergelijker. Met behulp van onze telecomvergelijker kunt u alle mobiele telefoons en abonnementen van alle aanbieders onafhankelijke naast elkaar vergelijken. Vergelijk prijzen van alle providers en bekende winkels en vind de beste deal. Online bestellen gaat gemakkelijk en snel bij één van onze partners.

Met onze zoekfunctie kunt u alle mobiele telefoons vinden. Standaard hebben wij de drie populairste smartphones voorgeselecteerd. Vergelijk toestellen van populaire merken zoals: Apple, Huawei, LG, Samsung en Sony.

Stel uw ideale abonnement samen

Het samenstellen van uw ideale abonnement gaat heel eenvoudig! Selecteer uw gewenste internetbundel, belbundel en abonnementsprijs. Daarna kunt u direct zien welke abonnement het best bij u past!

Belminuten

Belt u nauwelijks of belt u erg veel? Dit is belangrijk om te weten voor het bepalen van het juiste abonnement. Indien u veel belt dan is onbeperkt bellen de beste optie voor u. Belt u weinig dan kunt u besparen door te kiezen voor een goedkoper abonnement met het juiste aantal belminuten. Wij raden u wel aan om een iets hogere bundel af te sluiten i.v.m. de hoge buitenbundelkosten. Indien u alleen gebruik maakt van Skype of WhatsApp, dan kunt u kiezen voor alleen mobiel internet en fors besparen op uw belkosten.

Mobiel internet

Mobiel internet is bijna niet meer weg te denken uit onze samenleving. Maakt u zelf veel gebruik van internet op uw smartphone of helemaal niet? Bespaar op uw abonnementskosten door zorgvuldig uw databundel te kiezen. Indien u af en toe gebruik maakt van mobiel internet dan is het verstandig om een iets hogere bundel af te sluiten i.v.m. de hoge buitenbundeltarieven. Maakt u veel gebruik van mobiel internet dan zijn er databundels beschikbaar van wel 24GB per maand.

Het internetgebruik buiten de bundel is in de meeste gevallen gratis maar dan wel met een verlaagde internetsnelheid van 64Kbps. Sommige providers hanteren wel een buitenbundeltarief voor mobiel internet waarbij de snelheid niet wordt verlaagd. Op onze website kunt u alle tarieven en voorwaarden bekijken van de verschillende providers.

Toestel- en abonnementsprijs

Onze telecomvergelijker staat ingesteld op “gratis toestel”. Indien u alle beschikbare toestellen en abonnementen wilt vergelijken dan kunt u kiezen voor een hoger toestelprijs. Ook kunt u abonnementen vergelijken op basis van uw budget. Stel uw maximale toestel- en abonnementsprijs in en vind de voordeligste abonnementen die passen binnen uw budget.

Contractduur

Telefoonabonnementen zijn verkrijgbaar in twee verschillende looptijden: 1 jaar en 2 jaar. Vaak kiest men voor een 2-jarig abonnement omdat er dan maandelijks een lagere toestelprijs in rekening wordt gebracht. Wilt u niet vast zitten aan een 2-jarig contract dan is een 1-jarig abonnement de enigste optie die nog overblijft. Houd er wel rekening mee dat u in de meeste gevallen bij een 1-jarig abonnement een hogere toestelprijs per maand betaald en/of een bedrag vooraf moet bijbetalen voor uw nieuwe toestel.

Nieuw abonnement of verlengen

Iedereen die nog geen telefoonabonnement heeft of wil overstappen van provider, kan kiezen voor een nieuw abonnement. Selecteer uw gewenste smartphone(s) en bekijk aanbiedingen van alle providers en winkels.

Beschikt u al over een abonnement en bent u nog tevreden over de service van uw huidige provider? dan is abonnement verlengen de beste optie voor u! U betaald namelijk geen aansluitkosten meer die op kunnen lopen tot €50,- en in de meeste gevallen krijgt u nog extra korting op uw abonnement. Tevens mag u er ook nog een nieuwe smartphone bij uitzoeken.