Ook in 2019 kunt u kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering! En aangezien de zorgkosten steeds duurder worden, loont het enorm om te kiezen voor de goedkoopste zorgverzekeraar met de beste polisvoorwaarden. Met behulp van onze geavanceerde zorgvergelijker kunt u op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren de goedkoopste zorgverzekeraar vinden met de beste polisvoorwaarden! Stap direct over en bespaar honderden euro per jaar!

Eigen risico omhoog, maandlasten omlaag!

Bij elke basisverzekering moet u verplicht een eigen risico betalen. De eigen risico is in 2019 minimaal 385 euro en kan oplopen tot 885 euro. Hier kunt u zelf voor kiezen. Met de hoogste eigen risico van 885 euro betaald u de maandelijks de laagste kosten voor uw zorgverzekering. Het voordeel is gemiddeld 20 euro per maand en loopt jaarlijks op tot gemiddeld 240 euro. En laten we eerlijk zijn, dat is best veel geld!

Maar elk voordeel heeft ook zijn nadeel. Met een hoger eigen risico krijgt u korting op uw zorgverzekering, ideaal als u gezond bent en weinig tot niet naar de dokter gaat. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Als er wel iets mis gaat en u moet bijvoorbeeld met de ziekenwagen opgehaald worden, dan bent u wel verplicht uw volledige eigen risico te betalen. Dit is de risico die u neemt met een hoger eigen risico.